Η υποψηφιότητα άργησε... οκτώ λεπτά...

Η υποψηφιότητα άργησε... οκτώ λεπτά... 
Γράφει η Αργυρώ Χ.
Η εκλογή αρχηγού της Ν. Δ. από σαπουνόπερα εξελίσσεται και σε θρίλερ! Από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, μαθαίνουμε ότι,  ένας εκ των υποψηφίων έκανε αγώνα δρόμου για να συλλέξει τον απαιτούμενο αριθμό των 50 υπογραφών, για να έχει το δικαίωμα να καταθέσει την υποψηφιότητα του. 

Αφού τελικά το μέγα κατόρθωμα, των πενήντα υπογραφών, στο παρά πέντε, επετεύχθη,  έκανε έτερο αγώνα δρόμου, ώστε να καταθέσει την πολυπόθητη υποψηφιότητα εντός της προθεσμίας. Ο, περί ου ο λόγος, κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι έφθασε με οκτώ λεπτά καθυστέρηση. Αρχικά, έγινε δεκτή η υποψηφιότητα, αλλά η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Ν.Δ. έκρινε την υποψηφιότητα, ως εκπρόθεσμη και ως εκ τούτου απερρίφθη. 

Τι θρίλερ και αυτό, τσάμπα η τρεχάλα και η παραβίαση των σηματοδοτών, όπως δραματικά μας περιέγραψε ο ίδιος τον αγώνα δρόμου που έκανε με  τη μηχανή του!

Τσάμπα όλα... Η υποψηφιότητα άργησε... οκτώ λεπτά.... Τα τελευταία οκτώ λεπτά ήταν μοιραία!
Ελπίζω να μην τα ξαναζεί συνεχώς μέχρι να πετύχει να καταθέσει εμπρόθεσμα την υποψηφιότητα του... 

Ελπίζω να μη αναγκαστεί να ζήσει το δράμα του πρωταγωνιστή της ταινίας θρίλερ: "Τα τελευταία οκτώ επτά", ο οποίος ζει και ξαναζεί τα γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία οκτώ λεπτά πριν την ανατίναξη του τρένου που επέβαινε, μέχρι να ανακαλύψει το βομβιστή... Τι αγωνία και αυτή!

Η ζωή του κ. Γεωργιάδη δεν θα είναι πια η ίδια μετά από αυτά τα τελευταία οκτώ λεπτά. Ελπίζω η τύχη του να είναι καλύτερη από τη τύχη της γης, που θα γίνει μπουρλότο, όταν, αν και πότε , ο ήλιος  εκπέμψει ένα ηλεκτρομαγνητικό παλμό,ο οποίος για να φτάσει στη γη με τη ταχύτητα του φωτός, χρειάζεται οκτώ λεπτά...

Τελικά, ο αριθμός 8 είναι μοιραίος... Τι το ήθελε το οκτάρι; Τι τα ήθελε τα οκτώ λεπτά;
Καλά, δεν ήξερε, δε ρώταγε... τους συνωμοσιολόγους;
Τι κρίμα το 8 του βγήκε μπαστούνι...

Τώρα στη σαπουνόπερα έμειναν τρεις πρωταγωνιστές: ο κ. Μεϊμαράκης Ε.. ο κ. Μητσοτάκης Κ. και ο κ. Τζιτζικώστας Α.
Με τον κ. Γεωργιάδη Α. που η υποψηφιότητά του δεν προκρίθηκε να είναι πρωταγωνιστής σε θρίλερ!
Τι κρίμα! Η υποψηφιότητα άργησε... οκτώ λεπτά... Α.Χ.

Σημείωση: Ο κ. Γεωρργιάδης, τελικά, έκανε ένσταση και αναμένεται η απόφαση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο