Ο Νέος Μεσαίωνας


Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση του ISIS στο Παρίσι (13/11/2015), που είχε ως αποτέλεσμα το τραγικό θάνατο δεκάδων ανθρώπων σε διάφορα σημεία της Γαλλικής πρωτεύουσας, στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να δημοσιεύονται διάφοροι αφορισμοί, όπως:


Ο Διαφωτισμός σκοτείνιασε " , "Ο Μεσαίωνας προελαύνει". Διαβάζοντας αυτές τις αποφθεγματικές προτάσεις σκέπτομαι ότι:
Ο Μεσαίωνας, προελαύνει εδώ και καιρό. Το Μεσαίωνα στην Ευρώπη δεν το έφερε το ISIS.
Το Μεσαίωνα στην Ευρώπη τον έφερε η Μεσαιωνική πολιτική που αποφάσισε το Σύστημα να εφαρμόσει στην Ευρώπη, αρχίζοντας από την Ελλάδα.
Όλο αυτό που ζούμε εδώ στη Χώρα μας είναι ο νέος Μεσαίωνας των Τραπεζών και των Πολυεθνικών. Τα θύματα αυτής της μεσαιωνικής πολιτικής των Μνημονίων είναι πολύ περισσότερα στην Ελλάδα. Χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους μη αντέχοντας το βάρος.
Οι ιδέες του Διαφωτισμού έχουν καταλυθεί από τη στιγμή που μπήκαν στο στόχαστρο τα Έθνη - κράτη, που ήταν απόρροια αυτών των ιδεών και αποφασίστηκε από το Σύστημα η ομογενοποίηση της Ευρώπης.

Οι τρομοκρατικές ενέργειες του ISIS, που απειλούν την ασφάλεια των πολιτών εντός και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, είναι το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής.Το ISIS βρήκε τη κερκόπορτα ανοιχτή και μπήκε... ! A.X.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο